Våre instruktører

 • Anne Berit

  Eier og gründer, yogalærer og terapeut

  Anne Berit er utdannet lærer og har medisin grunnfag. Hun er sertifisert MediYoga lærer og -terapeut, Ashtanga-, Sivananda- og Yin yoga lærer, og underviser MediYoga Kidz utdanning. Hun er sertifisert yogamassasje terapeut, og coach fra Soulspring, prinsesse Märthas engleskole. Visjon: når menneskene oppnår full balanse i kropp og sinn, så oppnås fred på jorden.

 • Vessela

  Yogalærer

  Vessela bor i Horten, er sertifisert og har undervist Sivananda- og gravidyoga i Borre Yoga Studio siden 2014. Hun ble utdannet Ashtanga yogalærer hos Alexander Medin, Yin yoga lærer hos Ina Løvdal i Asker og tatt MediYoga Kidz i 2017. Vessela forlot økonomi-jobben for å dele yoga og meditasjon med andre.

 • Trude

  Yogalærer

  Trude er fra Tønsberg, er student ved HSN på Bakkenteigen og har praktisert yoga i mange år. Høsten 2017 sertifiserte hun seg som yogalærer ved Yin og Yang akademiet hos Ina Løvdal i Sandvika. Trude mener at det viktigste med yoga er evnen til å kunne stå stødig og balansert i seg selv i alle livets aspekter.

 • Trine

  MediYoga instruktør

  Trine er fra Nøtterøy, er utdannet MediYoga instruktør og har praktisert ulike typer yoga i flere år. Hun er utdannet siviløkonom og jobber deltid i HELFO. Trine har undervist MediYoga på treningssenter og hos LHL. Det viktigste med yoga for Trine er at det tilfører kroppen og livet en ro, glede og balanse. 

 • Elin

  MediYoga instruktør

  Elin bor i Stavern, har jobbet som sykepleier i eldreomsorgen, og som helsesøster i skolehelsetjenesten siden 2007. Hun ble sertifisert som MediYoga instruktør våren 2017. Nå studerer hun til MediYoga terapeut og Gestaltterapeut. Hun har også undervist MediYoga hos Røde Kors. Hennes ønske er å spre Mediyoga sin fantastiske virkning på kropp og sjel.

 • Silje

  MediYoga instruktør og barneyogalærer

  Silje er fra Holmestrand, er utdannet Mediyoga Instruktør og barneyoga lærer ved Oslo yoga. Hun har også tatt yogakurs for barn med spesielle behov og Mediyoga Kidz. Silje har praktisert MediYoga siden 2014 og undervist barneyoga på gårds SFO. Hun studerer og praktiserer Reiki healing. Silje vil gjerne dele yogagleden med barn og unge. 

 • Sikander

  Yogalærer

  Sikander er fra Bihar i India og studerer ved HSN her. Han møtte Swami Satyananda i 2009 og begynte på den verdenskjente Bihar School of Yoga. I flere år gjorde han sin uselviske tjeneste ved skolen. Han tok yogalærerutdanning der i 2013, og senere Advanced Yoga studier. Sikander mener at yoga gjør deg opplyst slik at du bedre kan ta vare på din helse.

 • Vidar

  Yogalærer vikar

  Vidar er gift med Anne Berit og jobber som lærer og spesialpedagog for Horten kommune. Han har praktisert Ashtanga yoga i mange år. Vidar har selv merket den gode effekten av yoga, blitt mykere i ledd og muskulatur, og kan derfor fortsette løpetreningen. Vidar er vikar for Ashtanga yogaen på Borre. Han har også sin egen gruppe med Ashtanga inspirert yoga for menn.