Våre instruktører

 • Anne Berit

  Eier, yogalærer og terapeut

  Anne Berit er utdannet lærer. Hun er MediYoga lærer og -terapeut, sertifisert i Ashtanga-, Sivananda og Yin yoga. Hun er utdannet Ajurvedisk yogamassasje terapeut og coach fra Soulspring, prinsesse Märthas engleskole. Hennes visjon er at når menneskene oppnår full balanse i kropp og sinn, så oppnås balanse og fred på jorden.

 • Vessela

  Yogalærer

  Vessela er fra Bulgaria, er sertifisert og har undervist Sivananda- og gravidyoga i Borre Yoga Studio siden 2014. Hun ble utdannet Ashtanga yogalærer hos Alexander Medin våren 2017. Vessela forlot økonomi-jobben for å dele yoga og meditasjon med andre.

 • Hege

  MediYoga lærer og -terapeut

  Hege er sertifisert MediYoga lærer og -terapeut og har undervist Medisinsk yoga siden 2013. Hege er Psykiatrisk sykepleier. Hun er også ansvarlig for Mediyoga behandling for pasienter ved Nordre Vestfold Distrikts Psykiatrisk Senter.

 • Linda

  Yogalærer

  Linda startet yoga i 2009 hos Borre Yoga Studio, der hun har praktisert Sivananda og Ashtanga yoga. Hun ble sertifisert Sivananda yogalærer 2016 fra London. Yoga lærer henne å lytte til kroppen. Linda jobber som lærer og spesialpedagog, og har yoga med elever.

 • Trude

  Yogalærer

  Trude er student ved HSN på Bakkenteigen og har praktisert yoga i mange år. Høsten 2017 sertifiserte hun seg som yogalærer ved Yin og Yang akademiet hos Ina Løvdal i Sandvika. Trude mener at det viktigste med yoga er evnen til å kunne stå stødig og balansert i seg selv i alle livets aspekter.

 • Sikander

  Yogalærer

  Sikander er fra Bihar i India og studerer ved HSN her. Han møtte Swami Satyananda i 2009 og begynte på den verdenskjente Bihar School of Yoga. I flere år gjorde han sin uselviske tjeneste ved skolen. Han tok yogalærerutdanning der i 2013, og senere Advanced Yoga studier. Sikander mener at yoga gjør deg opplyst slik at du bedre kan ta vare på din helse.