Våre instruktører

 • Anne Berit

  Eier og gründer, yogalærer og terapeut

  Anne Berit er utdannet lærer og har medisin grunnfag. Hun er sertifisert MediYoga lærer og -terapeut, Ashtanga-, Sivananda- og Yin yoga lærer, og underviser MediYoga Kidz utdanning. Hun er sertifisert yogamassasje terapeut, og coach fra Soulspring, prinsesse Märthas engleskole. Visjon: når menneskene oppnår full balanse i kropp og sinn, så oppnås fred på jorden.

 • Trude

  Yogalærer

  Trude er fra Tønsberg, jobber til daglig med mennesker og har praktisert yoga i mange år. Høsten 2017 sertifiserte hun seg som yogalærer ved Yin og Yang akademiet hos Ina Løvdal i Sandvika. Trude mener at det viktigste med yoga er evnen til å kunne stå stødig og balansert i seg selv i alle livets aspekter.

 • Trine

  MediYoga instruktør

  Trine er fra Nøtterøy, er utdannet MediYoga instruktør og har praktisert ulike typer yoga i flere år. Hun er utdannet siviløkonom og jobber deltid i HELFO. Trine har undervist MediYoga på treningssenter og hos LHL. Det viktigste med yoga for Trine er at det tilfører kroppen og livet en ro, glede og balanse. 

 • Elin

  MediYoga instruktør

  Elin bor i Stavern, har jobbet som sykepleier i eldreomsorgen, og som helsesøster i skolehelsetjenesten siden 2007. Hun ble sertifisert som MediYoga instruktør våren 2017. Nå studerer hun til MediYoga terapeut og Gestaltterapeut. Hun har også undervist MediYoga hos Røde Kors. Hennes ønske er å spre Mediyoga sin fantastiske virkning på kropp og sjel.

 • Lise Maria

  Yogalærer

  Lise Maria er utdannet vernepleier og spaterapeut. Våren 2018 sertifiserte hun seg som yogalærer ved Yin og Yang akademiet hos Ina Løvdal i Sandvika. Det viktigste med yoga for henne er å kunne skape rom for å slappe av og bare være uten ytre forventninger og krav. Hun ønsker å hjelpe andre med å øke livsgleden gjennom yogaen, ved å søke dypere kontakt med seg selv. 

 • Vidar

  Yogalærer vikar

  Vidar er gift med Anne Berit og jobber som lærer og spesialpedagog for Horten kommune. Han har praktisert Ashtanga yoga i mange år. Vidar har selv merket den gode effekten av yoga, blitt mykere i ledd og muskulatur, og kan derfor fortsette løpetreningen. Vidar er vikar for Ashtanga yogaen på Borre. Han har også sin egen gruppe med Ashtanga yoga for menn.