Her er vi yogalærere og -instruktører

 • Anne Berit

  Leder og gründer, yogalærer og -terapeut

  Anne Berit er utdannet lærer og har medisin grunnfag. Hun er sertifisert MediYoga lærer og -terapeut, Ashtanga-, Sivananda- og Yin yoga lærer, og underviser MediYoga Kidz utdanning i Norge. Hun er sertifisert yogamassasje terapeut, og coach fra Soulspring, prinsesse Märthas engleskole. Visjon: når menneskene oppnår full balanse i kropp og sinn, så oppnås fred på jorden.

 • Trude

  Yogalærer

  Trude er fra Tønsberg, jobber til daglig med mennesker og har praktisert yoga i mange år. Høsten 2017 sertifiserte hun seg som yogalærer ved Yin og Yang akademiet. Trude mener at det viktigste med yoga er evnen til å kunne stå stødig og balansert i seg selv i alle livets aspekter. Trude har også tatt barneyogakurset MediYoga Kidz.

 • Trine

  MediYoga instruktør

  Trine er fra Nøtterøy, er utdannet MediYoga instruktør og har praktisert ulike typer yoga i flere år. Hun er utdannet siviløkonom og jobber deltid i HELFO. Trine har undervist MediYoga på treningssenter. Det viktigste med yoga for Trine er at det tilfører kroppen og livet en ro, glede og balanse. 

 • Tone

  Yogalærer

  Tone jobber merkantilt innen skoleadministrasjon i Horten. Hun har praktisert yoga siden 2012 og ble sertifisert Yin yoga lærer våren 2018 gjennom Yin og Yang akademiet. Gjennom yogaen ønsker Tone å formidle en god følelse av å ha brukt kroppen samtidig som man vender blikket innover, søker ro og blir kjent med seg selv. Hun vil gjerne hjelpe andre til bedre balanse i kropp og sjel gjennom yogaen. 

 • Ann-Karin

  Yogainstruktør

  Ann-Karin deler Klassisk yoga i Holmestrand med Anne Berit. Hun jobber deltid som helsesekretær for Drammen sykehus. Hun har praktisert yoga siden 2009 og utdannet seg som yogainstruktør våren 2018. Yoga har blitt en stor del av hennes hverdag, som hun mer enn gjerne deler med andre. Ann-Karin er mormor og brenner for yoga med barn. Derfor tok hun også kurset MediYoga Kidz høsten 2018.

 • Lisa

  Yogainstruktør under utdanning

  Lisa bor i Horten og er utdannet intensivsykepleier. Hun startet med Klassisk yoga 2012 i Borre Yoga Studio og har de to siste årene praktisert Ashtanga yoga regelmessig. Lisa blir ferdig utdannet yogainstruktør juni 2019. Hun ønsker at flere kan få oppleve det positive som yoga kan bidra med, både fysisk, psykisk og spirituelt.

   

 • Vidar

  Yogalærer vikar

  Vidar er gift med Anne Berit og jobber som lærer og spesialpedagog for Horten kommune. Han har praktisert Ashtanga yoga i mange år. Vidar har selv merket den gode effekten av yoga, blitt mykere i ledd og muskulatur, og kan derfor fortsette løpetreningen. Vidar er vikar for Ashtanga yogaen på Borre. Han har også sin egen gruppe med Ashtanga yoga for menn.