Yogakurs for gravide

Vi i Vestfold Yoga vil gjerne legge til rette for at du skal kunne gjøre yoga mens du er gravid. Gravidyoga i svangerskapet er en god investering både for mor og barn.Gravidyoga hos Vestfold Yoga  styrker, mykner og forbereder kroppen på den økende tyngden og gjør at du lettere kan komme tilbake til vanlig form etter fødselen. Pusteøvelsene og avspenningen gjør både kropp og sinn mer avslappet, noe som kan ha stor innvirkning på din fødselopplevelse. Det å fokusere innover og få kontakt med barnet vil kunne skape sterkere bånd mellom mor og barn. Våre gravidyoga kurs er basert på MediYoga sine programmer og er trygge for gravide i alle trimestre.

Gravidyoga kursene våre varer 6 uker. Det neste Gravidyoga kurset vårt går onsdager 16.30-17.45 på Borre 23.oktober-27.november. Dersom du føder før kurset er over og gir beskjed om dette, så kan du ta igjen de tapte timene inntil 6 måneder etter fødselen. 

Medisinsk yoga fra MediYoga er kurs som også passer godt for gravide her hos oss. Her er det et stort fokus på pust og ro. Vestfold Yoga sine MediYoga lærere og -terapeuter er spesialutdannet og kan tilpasse øvelser til gravide og andre som har behov. Vi har MediYoga i alle våre tre studioer, på Borre, i Tønsberg og Holmestrand.

Dersom du er godt trent og har gjort yoga før, så kan du delta på ordinære yogakurs så lenge du synes det er ok. Noen øvelser må allikevel tilpasses på grunn av den voksende magen, noe du vil bli instruert i.