Chakra workshop 21.mai 2019

Bruk en dag til å lære om chakraene, yogaens energisystem, og om hvordan du kan bruke yoga og meditasjon til å balansere dine chakraer, mens du er på ferie i Kroatia.


Vil du feriere i den sjarmerende lille badebyen Primošten i Kroatia, samtidig som du vil gjøre Chakra yoga og lære litt om chakrasystemet? Da kan dette 1-dags kurset være noe for deg. Programmet passer alle, både nybegynnere og erfarne.

PÅMELDING: Bestilling Kroatia

DATO: Tirsdag 21. mai 2019
STED: Primošten, Kroatia
KURSLEDER: Anne Berit Skarestad, MediYoga terapeut og yogalærer
SPRÅK: Norsk
PRIS: Kr 1190. Tilgang til MediYoga App i 4 måneder kan kjøpes utenom med stor rabatt, når du har gått kurset.

Hvordan kan du bruke yoga og meditasjon til å balansere dine chakraer?
Hvordan kan yoga og meditasjon gi deg bedre helse, fysisk, mentalt og emosjonelt?

Bli med på en reise i kroppens chakrasystem. Yogafilosofien beskriver chakraer som spesielle steder i kroppen der det er ekstra mye energi. Hvert chakra er koblet til en endokrin kjertel, altså en kjertel som produserer hormoner. Når chakraene er i balanse, så er kroppen, tankene og følelsene våre i balanse. Ubalanse i chakraene kan føre til dårlig helse og sykdom.

PROGRAM:
10.00-12.00: Yogaprogram for alle chakraer
12.00-13.00: Lunsj- og sol pause
13.00-14.00: Chakra teori (hvor i kroppen, farger, sykdommer m.m)
14.00-14.30: Pause med frukt og drikke (inkludert)
14.30-15.30: Spørsmål/svar, meditasjon og avspenning

Du vil lære praktiske yogaøvelser og meditasjoner, og Anne Berit vil også belyse teorien som ligger til grunn. Øvelsene tar utgangspunkt i et yogaprogram med stor variasjon i øvelsene, både stående, sittende (på gulv eller stol) og liggende, og inkluderer en herlig meditasjon for å tone gjennom hele chakrasystemet. Yogaøvelsene gir en virkelig god følelse i hele kroppen. Det blir rom for å stille spørsmål og utveksle erfaringer.

PRIS OG RABATTER:
Du får 15 % rabatt på ett Minikurs samme sted, samme uke, dersom du melder deg på en Chakra workshop.

REISE-OPPHOLD-RETREAT:
Leilighetene ligger i et nybygget leilighetskompleks med panoramautsikt over Primošten. Anne Berit bor i en av leilighetene, og det finnes tilsvarende leiligheter og rom rett ved yogalokalet i samme uke/tidsrom. Det finnes også hotell og enklere leiligheter og rom på stedet. Det tar bare 10 min å gå fra yogalokalet til bysentrum, gamlebyen, restaurantene og badestrendene. Reise (bil eller fly), opphold, mat og evt. andre aktiviteter ordner du selv. Dette er ingen ferdigsydd retreat, så du står helt fritt til å velge om du vil ha litt luksus eller en rimeligere ferie. Anne Berit er kjent på stedet og kan gi deg tips og råd. Kontakt Anne Berit på tlf. 974 70 506 eller via mail anneberitskarestad@hotmail.com for spørsmål.