Yin yoga

Yin yoga kan være så mangt. Vestfold Yoga satser på en behagelig mykgjørende og avslappende Yin yoga. Vi benytter blant annet akupressur og lett massasje i timene.

Yin Yoga
gjør deg mykere og er en yogaform med voksende popularitet. Fokuset ligger på å tøye ut muskulaturen helt inn til bindevevet, for en større effekt på fleksibilitet. Vi holder hver yogastilling (asana) i 2-3 minutter. På den måten kan dyp muskulatur, bindevev, sener og leddbånd tøyes og styrkes optimalt. I motsetning til mange aktive yogaformer er Yin-yoga rolig og behagelig, slik at musklene får tid til å tilpasse seg strekken. Vi jobber med myk pust, som bidrar til en meditativ og mindful prosess. Etter en Yin-yoga-time vil du kunne kjenne på en behagelig følelse av velvære og ro.

Yin Yoga lett og myk
passer godt for deg som vil ta det ekstra rolig og pent. Kan hende du har begrensninger i ledd eller muskler, som gjør at vanlig yoga ikke føles så bra. Kan hende du er gravid og vil ta det helt med ro, men likevel kunne gjøre yoga. Kan hende du føler deg utmattet eller utbrent, slik at du har mest behov for å ta imot uten noen anstrengelser. Eller kanskje du er i god form, men vil roe helt ned, slappe av og bare gjøre behagelige og restorative øvelser som demper stress og mas fullstendig.

Onlineyoga våren 2021: 
Onlineyoga