Yin yoga

Yin yoga kan være så mangt. Vestfold Yoga satser på en behagelig mykgjørende og avslappende Yin yoga. Vi benytter blant annet akupressur og lett yogamassasje i timene.

Yin Yoga
gjør deg mykere og er en rolig yogaform. Fokuset ligger på å tøye ut muskulaturen helt inn til bindevevet, for en større effekt på fleksibilitet. Vi holder hver yogastilling (asana) i 2-3 minutter. På den måten kan dyp muskulatur, bindevev, sener og leddbånd tøyes og styrkes optimalt. I motsetning til mange aktive yogaformer er Yin-yoga rolig og behagelig, slik at musklene får tid til å tilpasse seg strekken. Vi bruker mye utstyr, som puter, bolstere, belter og klosser, slik at alle, uansett hvor myk eller stiv du er, kan gjøre de samme øvelsene. Vi jobber med myk pust, som bidrar til en meditativ og mindful prosess. Etter en Yin-yoga-time vil du kunne kjenne på en behagelig følelse av velvære og ro.

MediYin Yoga
er en blanding av MediYoga og myk Yin yoga. Kurset passer for alle som vil ha en enkel og variert yoga. Du blir mykere i kroppen og roligere til sinns. Vi bruker bolstre og puter. Du kan velge å bruke stol til de fleste øvelsene. Øvelsene passer for alle, også for gravide og du som har skjelett- og muskelplager.

Timeplan Holmestrand våren 2022: Holmestrand timeplan

Timeplan Borre våren 2022: Borre timeplan