Yin yoga

Yin yoga kan være så mangt. Vestfold Yoga satser på en behagelig mykgjørende og avslappende Yin yoga. Vi benytter blant annet akupressur og yogamassasje i timene.

Yin Yoga
gjør deg mykere og er en yogaform med voksende popularitet. Fokuset ligger på å tøye ut muskulaturen helt inn til bindevevet, for en større effekt på fleksibilitet. Vi holder hver yogastilling (asana) i 2-3 minutter. På den måten kan dyp muskulatur, bindevev, sener og leddbånd tøyes og styrkes optimalt. I motsetning til mange aktive yogaformer er Yin-yoga rolig og behagelig, slik at musklene får tid til å tilpasse seg strekken. Vi jobber med myk pust, som bidrar til en meditativ og mindful prosess. Etter en Yin-yoga-time vil du kunne kjenne på en behagelig følelse av velvære og ro.

Yang Yoga
Yang yoga praktiseres gjennom en dynamisk flyt og ved bruk av pusten beveger vi oss mellom de forskjellige yoga stillingene. Yang yoga er dynamisk og repeterende og gir kroppen vitalitet, kraft og styrke. I tillegg til de styrkende stillingene, praktiserer vi også solhilsen i ulike varianter. 
Yang yoga hos Vestfold Yoga har nære røtter til Klassisk yoga (Hatha yoga) eller Yoga for Alle, som er vårt konsept.