Onlineyoga våren 2022 uke 3-18

Anne Berit Skarestad kjører også yogaklasser live på nettet. Dette passer for deg som vil delta på hennes ukentlige yogatimer, men som av ulike årsaker ikke ønsker eller kan delta i studio nå, og for deg som vil delta på yoga før gruppetimene starter i studio.

Yoga styrker immunforsvaret og bidrar til å holde deg frisk. Du får bedre søvn, sterkere og smidigere kropp, mindre vondter i kroppen og et balansert og roligere sinn. Kanskje du bor langt fra studioene til Vestfold Yoga? Noen ganger passer det bedre å gjøre yoga hjemmefra, på hytta eller på jobben. Dette kan du gjøre sammen med Anne Berit i grupper direkte på nettet. 

Når du har meldt deg på ukentlige gruppetimer i studioene til Vestfold Yoga, så kan du velge online-timer i stedet når du f.eks. er syk og ikke bør delta sammen med andre i studio. Det er viktig at du gir beskjed til Anne Berit i god tid, slik at en drop-in deltaker kan ha mulighet å delta på din plass i studioet. - Eller du kan velge å bare delta på online-kurset.

Timeplan her: Timeplan onlineyoga

10-ukers kurs uke 6-18 (opphold uke 8 og 15-16).

Slik gjør du:
1) BestillingBestill-her
2) Facebook: Be om å bli medlem av den lukkede facebook-gruppen Vestfold Yoga online der vi kjører online-timene fra.


Kontakt Anne Berit på anneberitskarestad@hotmail.com eller tlf. 97470506 for spørsmål. Anne Berit instruerer og veileder gruppen direkte via skjermen, nesten slik som på timene i studioet.