MediYoga Weekend Holmestrand 22-23 april 2023

En helg med MediYoga og velassortert lunsjbuffet lørdag og søndag på Holmestrand Fjordhotell. Anne Berit Skarestad vil gi deg en uforglemmelig helg med avslappende MediYoga og god mat på hotellet, som ligger idyllisk til rett ved Oslofjorden og togstasjonen. 

Meld deg på alene eller sammen med en partner, venn eller venninne. Hotellet bidrar med spesial-tilbud på overnatting og frokost (enkelt- eller dobbeltrom), for de som ønsker. Eller du kan velge å bare delta på yogaen og lunsjen. Programmet passer alle, både nybegynnere og erfarne. Lunsjbuffeten består av retter som passer både veganere, vegetarianere, allergikere og de som spiser alt.

PÅMELDING: MediYoga Weekend
PÅMELDINGSFRIST: 25.mars

DATO: Lørdag 22.april og søndag 23.april 2023
STED: Holmestrand Fjordhotell (evt. overnatting er ikke inkludert i prisen)
YOGALEDER: Anne Berit Skarestad, MediYoga terapeut og yogalærer
PRIS (yoga + lunsj, 2 dager): Kr 2450 (depositum kr 1000 betales senest 1 uke etter påmelding, resten betales senest 3 uker før arrangementet). Faktura sendes på mail. 

UTSTYR: Det er stoler og yogamatter på stedet, men ta gjerne med deg eget utstyr om du har. Et pledd er fint å ha under avspenning og meditasjon.

Hvordan kan du bruke pust, yoga, avspenning og meditasjon til å helbrede deg selv?
Hvordan kan yoga og meditasjon gi deg bedre helse, fysisk, mentalt og emosjonelt?

PROGRAM BEGGE DAGER:
10.30-12.00: Yoga og avspenning
12.00-14.00: Lunsj- og fritid
14.00-15.30: Yoga og avspenning

Vi skal gjøre ulike yogaprogrammer, både MediYoga startpakker og nye, enkle, effektfulle medisinske yoga-programmer, som Anne Berit har utviklet. Programmene gir en virkelig god følelse i hele kroppen og avspenning til kropp og sinn. Det blir rom for spørsmål og samtaler i øktene.

Du kan få en 15 minutters reading/coaching av Anne Berit i pausen etter lunsj. Pris kr 450. Avtal direkte med Anne Berit på tlf. 97470506 eller anneberitskarestad@hotmail.com. Anne Berit har gått 4 år på "engleskolen" hos prinsesse Märtha Louise, og praktiserer disse teknikkene som terapeut.

REISE-OPPHOLD:
Ønsker du å reise med tog til Holmestrand? Det tar ca 50 min fra Oslo eller 80 min fra Oslo Lufthavn.
Holmestrand Fjordhotell tilbyr en spesial-rabatt på overnatting med frokost for kursdeltakerne denne helgen. Gi beskjed ved påmeldingen om du trenger overnatting.