Medi-Yin yoga

Yin yoga kan være så mangt. Vestfold Yoga satser på en behagelig mykgjørende og avslappende Medi-Yin yoga. Anne Berit benytter blant annet akupressur og lett yogamassasje i timene, som er unike og som gjør denne timen så populær.

Yin Yoga
gjør deg mykere og er en rolig yogaform. Fokuset ligger på å tøye ut muskulaturen helt inn til bindevevet, for en større effekt på fleksibilitet. Vi holder hver yogastilling (asana) i 2-3 minutter. På den måten kan dyp muskulatur, bindevev, sener og leddbånd tøyes og styrkes optimalt. Yin yoga virker slik at musklene får tid til å tilpasse seg strekken. Vi bruker mye utstyr, som puter, bolstere, belter og klosser, slik at alle, uansett hvor myk eller stiv du er, kan gjøre de samme øvelsene. Vi jobber med myk pust, som bidrar til en meditativ og mindful prosess. Etter en Yin-yoga-time vil du kunne kjenne på en følelse av velvære og ro.

Medi-Yin Yoga er en behageligere Yin yoga form
Medi-Yin Yoga er den medisinske varianten av Yin yoga, og noe helt annet enn det du får servert på treningssenteret. Kurset passer for alle som vil ha en behagelig, enkel og variert Yin yoga. Du blir mykere i muskler og ledd, og roligere til sinns. Vi bruker bolstre og puter. Du kan også velge å bruke stol til øvelsene. Øvelsene passer for alle, også for gravide og du som har skjelett- og muskelplager. P
ersoner med hofte- og kne-problemer kan også gjøre Medi-Yin Yoga, noe som kan være vanskelig med vanlig Yin Yoga. Anne Berit er også utdannet yogamassør og gir lett massasje når du inntar de ulike yogaposisjonene, slik at du lettere kan slappe av og la øvelsene virke.

Timeplan Borre høsten 2024: Borre-timeplan

Timeplan Holmestrand høsten 2024: Holmestrand-timeplan