Klassisk yoga (Hatha yoga)

Sivananda Yoga er et yogasystem utviklet av den indiske legen Swami Sivananda (1887-1963). Yogaen tar utgangspunkt i den tradisjonelle østlige yogafilosofien. Satyananda Yoga er grunnlagt av Swami Satyananda (1923-2009), som var elev av Swami Sivananda. Disse yogasystemene er allmenngyldige, tidløse og passer derfor også for moderne "yogier". De er lagt til grunn for Klassisk yoga hos oss.

Klassisk yoga 1 - Yoga for Alle (nybegynnere)
Grunnleggende yoga som passer for de fleste, både begynnere og de som har kjennskap til yoga fra før. Her finnes alle elementer: Fysiske øvelser med solhilsen, pusteøvelser, dybdeavspenning og mindful meditasjon. Vestfold Yoga har tidligere utviklet konseptet "Yoga for Alle", som har de samme elementene som det vi kaller Klassisk yoga 1 her. Vi legger også inn øvelser som er spesielt godt for stive skuldre, nakke og rygg. Yogaen er grunnleggende og gir en god forståelse av enkel tradisjonell yoga.

Klassisk yoga 1-2
Her gjennomgår vi alle øvelsene i serien, men gir deltakerne mulighet til å hoppe over hodestående og andre mer krevende øvelser, som erstattes av andre likeverdige øvelser. Her gis det muligheter for alle, både nybegynnere og viderekommende.

Klassisk yoga 2 
Klassisk yoga for deg som har gjort grunnleggende yoga før og som ønsker nye utfordringer. De fysiske øvelsene her blir noe mer utfordrende enn i Klassisk yoga 1-2.

Timeplan Holmestrand våren 2023: Holmestrand timeplan

Timeplan Borre våren 2023: Borre-Horten timeplan