Klassisk yoga (Hatha yoga)

Sivananda Yoga er et yogasystem utviklet av den indiske legen Swami Sivananda (1887-1963). Yogaen tar utgangspunkt i den tradisjonelle østlige yogafilosofien. Sivananda Yoga er allmenngyldig, tidløs og passer derfor også for moderne yogier. Satyananda Yoga, også betegnet som klassisk yoga, er grunnlagt av Swami Satyananda (1923-2009), som var elev av Swami Sivananda. Klassisk yoga 1 - Yoga for Alle (Sivananda yoga nybegynnere)

Grunnleggende yoga som passer for de fleste, både begynnere og de som har kjennskap til yoga fra før. Her finnes alle elementer: Fysiske øvelser med solhilsen, pusteøvelser, dybdeavspenning og mindful meditasjon. Borre Yoga Studio har tidligere utviklet konseptet "Yoga for Alle", som har de samme elementene som det vi kaller Klassisk yoga 1 her. Vi legger også inn øvelser som er spesielt godt for stive skuldre, nakke og rygg. Yogaen er grunnleggende og gir en god forståelse av enkel tradisjonell yoga.

Klassisk yoga 1-2 - Sivananda yoga der man gjennomgår de fleste øvelsene i serien, men gir deltakerne mulighet til å hoppe over hodestående og andre mer krevende øvelser.

Klassisk yoga 2 - Sivananda yoga
Klassisk yoga for deg som har gjort grunnleggende yoga før og som ønsker nye utfordringer. Klassen bygger på og inneholder de samme elementene som Klassisk yoga 1. De fysiske øvelsene her blir noe mer utfordrende enn i Klassisk yoga 1-2.