Fullmåneyoga

For deg som vil oppleve velvære og fornyelse! 27.februar kl. 09.17 er det fullmåne igjen. Anne Berit vil denne gangen arrangere Fullmåneyoga mens den er på det sterkeste. NYHET! Fullmåneyoga basert på MediYoga og Yin yoga.

Sted: Online Zoom
Tid: lørdag 27.februar 2021 kl. 11.00-13.00
Yogalærer: Anne Berit Skarestad, Vestfold Yoga
Pris online: NOK 250
Bestill her: Onlineyoga-bestilling
Kontakt: tlf 97470506 eller anneberitskarestad@hotmail.com

Passer for alle, både nybegynnere og de som har gjort yoga før. Snille, behagelige øvelser som gjør godt for kropp, sinn og følelser.

Yoga gjør kroppen mer mottagelig for naturens rytmer, fordi du bringer fokus mer inn i kropp og sinn fremfor hele tiden å tenke på alt utenfor deg selv.

På samme måte som månen skaper tidevannet, påvirker den også menneskekroppen, fordi kroppen vår består av 70 % vann. Månens faser kan påvirke oss, noen kan ha problemer med å sove omkring fullmåne, og aldri blir ekstra trøtte ved nymåne.

Ved fullmåne er det sterk energi, og de mål og visjoner vi setter oss er da lettere å manifestere. Det å gjøre rolig yoga og meditere ved fullmåne kan virke ekstra rensende, sentrerende og er med på å dempe indre personlige konflikter.

Anne Berit vil lede deg gjennom myke og avslappende, restorative yogaøvelser. NYHET! Denne gangen med innslag av flere MediYoga-øvelser i tillegg til Yinyoga. Det blir også litt meditasjon og en enkel pusteøvelse (Pranayama). Du får to gode velværetimer der du får tid til å lande og være i roen litt lenger enn på en vanlig yogatime. Dette blir en vitamininnsprøytning for kropp og sjel, noe som også kan trenges etter en lang vinter.

Studio-deltakere (ikke denne gangen):
Vi følger smittevern-reglene. Du må være 100% frisk for luftveissymptomer for å kunne delta i studioet. Ellers forholder vi oss til alle smittevernregler, som innebærer å holde 1 meters avstand til enhver tid, hoste/nyse i armkroken og vaske hendene godt eller bruke tilgjengelig håndsprit før du entrer selve studioet. Ta bare med inn utstyr du skal bruke i timen. Bager og telefoner må ligge igjen utenfor, på kjøkkenet eller i gangen.
Ta med:
- Eget utstyr eller du kan låne her. Dersom du vil låne, så ta med deg pute-, lakentrekk og/eller håndkle og pledd. Se utstyr under "Online-deltakere" nedenfor.

Online-deltakere:
Da deltar du hjemme på nett. Du vil få en lenke til Zoom i god tid før vi starter.
Forberedelser:
- Pass på at du kan delta uforstyrret.
- Ha klar yogamatte, flere puter (eller 1-2 puter og en bolster), yogakloss (eller en tykk bok), pledd.
- Ha gjerne en stol tilgjengelig.
- Klikk deg inn på online-timen opptil 10 minutter før timen starter. Anne Berit gjennomgår teknikk og andre spørsmål sammen med online-deltakerne når timen starter.