Fullmåneyoga

For deg som vil oppleve velvære og fornyelse. Vi gleder oss til vårens Fullmåneyoga 17.mars med myk Yinyoga, behagelige koshi-klokke lyder, trykk-massasje og aromaoljer (frivillig). Dette blir en vitamininnsprøytning for kropp og sjel, noe som kan trenges etter en lang tid med korona og avstand.

Sted: Grendehuset i Hagemann, Holmestrand
Tid: torsdag 17.mars 2022 kl. 18.00-20.00
Yogalærer og terapeut: Anne Berit Skarestad
Pris med trykk-massasje og aromaoljer: NOK 450
Bestill her: 
Bestilling
Kontakt: tlf 97470506 eller anneberitskarestad@hotmail.com

Passer for alle, både nybegynnere og de som har gjort yoga før. Gode, behagelige øvelser som gjør godt for kropp, sinn og følelser.

Yoga gjør kroppen mer mottagelig for naturens rytmer, fordi du bringer fokus mer inn i kropp og sinn fremfor hele tiden å tenke på alt utenfor deg selv.

På samme måte som månen skaper tidevannet, påvirker den også menneskekroppen, fordi kroppen vår består av 70 % vann. Månens faser kan påvirke oss, noen kan ha problemer med å sove omkring fullmåne, og aldri blir ekstra trøtte ved nymåne.

Ved fullmåne er det sterk energi, og de mål og visjoner vi setter oss er da lettere å manifestere. Det å gjøre rolig yoga og meditere ved fullmåne kan virke ekstra rensende, sentrerende og er med på å dempe indre personlige konflikter.
 
Anne Berit vil lede deg gjennom myke og avslappende, restorative Yin yogaøvelser. Du får lett yogamassasje, lytte til behagelige koshi-klokke-lyder (kjent fra Gongbadene) og velduftende aromaoljer (frivillig). Du kan glede deg til to gode velværetimer der du får tid til å lande og være i roen litt lenger enn på en vanlig Yin yoga time. 

Ta med eget utstyr eller du kan låne her. Du trenger en myk yogamatte, bolster, pute, en yogakloss og et pledd.