Yogakurs for gravide

Vi i Vestfold Yoga vil gjerne legge til rette for at du skal kunne gjøre yoga mens du er gravid. Gravidyoga i svangerskapet er en god investering både for mor og barn.Gravidyoga hos Vestfold Yoga  styrker, mykner og forbereder kroppen på den økende tyngden og gjør at du lettere kan komme tilbake til vanlig form etter fødselen. Pusteøvelsene og avspenningen gjør både kropp og sinn mer avslappet, noe som kan ha stor innvirkning på din fødselopplevelse. Det å fokusere innover og få kontakt med barnet vil kunne skape sterkere bånd mellom mor og barn.

Gravidyoga kursene våre varer 6 uker. Dersom du/dere ønsker Gravidyoga, så ta kontakt. Partnere er også velkommen til å delta på Gravidyoga kursene.

Medisinsk yoga fra MediYoga er kurs som også passer godt for gravide her hos oss. Her er det et stort fokus på pust og ro. Vestfold Yoga sine MediYoga lærere og -terapeuter er spesialutdannet og kan tilpasse øvelser til gravide og andre som har behov.

Dersom du er godt trent og har gjort yoga før, så kan du delta på ordinære yogakurs så lenge du synes det er ok. Noen øvelser må allikevel tilpasses på grunn av den voksende magen, noe du vil bli instruert i.