Yogakurs for gravide

Vi i Vestfold Yoga vil gjerne legge til rette for at du skal kunne gjøre yoga mens du er gravid. Medisinsk yoga i svangerskapet er en god investering både for mor og barn.Øvelsene styrker, mykgjør og forbereder kroppen på den økende tyngden og gjør at du lettere kan komme tilbake til vanlig form etter fødselsen. Pusteøvelsene og avspenningen gjør både kropp og sinn mer avslappet, noe som kan ha stor innvirkning på din fødselsopplevelse. Det å fokusere innover og få kontakt med barnet vil kunne skape sterkere bånd mellom mor og barn.

Det neste kurset starter når vi får henvendelser fra minst fire gravide. Medisinsk yoga for gravide passer for alle gravide, uansett om du er nybegynner eller har gjort yoga tidligere. De fysiske yogaøvelsene er enkle, men gir deg et effektfullt redskap til bedre å kunne mestre svangerskapet og slappe av under fødselen. Medisinsk yoga for gravide passer i utgangspunktet for alle stadier av graviditeten.

MediYoga er kurs som også passer godt for gravide. Her er det et stort fokus på pust og ro. Dersom du er godt trent og har gjort yoga før, så kan du delta på ordinære yogakurs så lenge du synes det er ok. Noen øvelser må allikevel tilpasses på grunn av den voksende magen, noe du vil bli instruert i.