Reading og healing

Bestilling: Borre  Tønsberg

Reading er sjel-til-sjel kommunikasjon - en form for livsveiledning eller terapi. Ved reading bruker jeg den såkalte sjette sansen til å se på deler av livet ditt som du vil jobbe med. Sjelen din kan fortelle viktige ting om deg selv som du ellers kanskje ikke får tak i. Dette kommuniserer jeg så videre til deg. Sjelen din forteller ikke mer enn det du er klar for.

Reading kan hjelpe deg til å få øye på de mulighetene som du selv kan skape. Man kan lese på helt enkle temaer eller dypereliggende problemer, følelser og tanker. Reading kan hjelpe deg til å gi slipp på bindinger, gamle avtaler og gamle mønstre, som hindrer deg å være den du egentlig er. Du kan kjenne at readingen virker umiddelbart, eller du oppdager at den jobber på litt lengre sikt.

Du kan motta reading i Tønsberg, på Borre eller på tlf. 97470506 (Anne Berit).

 

Hva er Healing?

 

Healing betyr helbredelse og dekker alt fra legevitenskapens helbredelse av sykdom til gudommelige mirakler. Healing-terapi kan kort forklares som energioverføring. Healing virker som et par startkabler som øker energien, høyner immunforsvaret og dermed setter kroppen i stand til å helbrede seg selv. Healing kan foregå på ulike måter, både ved direkte berøring, ved bruk av krystaller og fjernhealing m.m.

Det er gjort forskning på den sjette sansen, som man mener er knyttet til pinealkjertelen i hjernen. Vi mennesker bruker ca 10% av vår hjernekapasitet når vi bare benytter fem av sansene. Pinealkjertelen kan gjennom trening aktivisere deler av hjernen som vanligvis ikke brukes bevisst. Noen mennesker er født med en sterk sjette sans. Andre kan for eksempel bruke meditasjon og mental trening for å få tak i denne sansen og dermed kunne ta i bruk større deler av hjernen.

Hele universet består av energi. Hjernebølger opererer på ulike frekvenser. Alt i naturen vibrerer på ulike frekvenser, både det vi oppfatter med våre fem sanser og energier vi vanligvis ikke oppfatter. Vi kan velge å koble oss på positive, støttende og gode energier som bringer oss i flyt og balanse med oss selv, andre, naturen og alt som er rundt oss. 

Som Soulspring-coach benytter jeg engler som symbol når jeg jobber med disse energiene. Engler er definert som lysvesener og finnes i mange religioner. Religion er derimot ikke mitt utgangspunkt. Du kan komme til reading/healing uansett hva du tror på. Religion og tilbedelse er ikke tema i min terapi. Soulspring er populært blitt kalt "engleskolen" og drives av prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Se også http://soulspring.no/skattejakt/terapeuter/