Minikurs yogaferie 27-31 mai 2019

"Minikurs" er intensivkurs du kan ta mens du er på ferie i Kroatia. Kursene passer både nybegynnere og de som har gjort yoga før. Det er en herlig følelse å starte dagen med en yogaøkt, som gir deg energi, styrker og renser kropp og sinn, også mens du er på ferie. 

KROATIA (Ulica Kraljevine Norveske, Primošten) Påmelding minikurs her: Bestilling Kroatia

Ashtanga yoga m/Anne Berit (27.5, 29.5, 31.5). Pris kr 780. Les om Ashtanga yoga her: 
Ashtanga-yoga
- og/eller:
Medisinsk yoga (MediYoga) m/Anne Berit (27.5, 29.5, 31.5). Pris kr 780. Les mer om MediYoga her: 
Mediyoga
- og/eller:
Klassisk yoga (Hatha yoga) m/Anne Berit (27.5, 28.5, 30.5). Pris kr 780. Les mer om Klassisk yoga her: 
Klassisk-yoga


PRISER OG RABATTER:
Prisene på minikurs gjelder for alle. Meld deg på to minikurs og få 10 % rabatt på begge. Dersom du melder deg på tre minikurs, så får du 20 % rabatt på alle tre.


REISE-OPPHOLD-RETREAT:
Leilighetene ligger i et nybygget leilighetskompleks med panoramautsikt over Primošten. Anne Berit bor i en av leilighetene, og det finnes tilsvarende leiligheter og rom rett ved yogalokalet i samme uke/tidsrom. Det finnes også hotell og enklere leiligheter og rom på stedet. Det tar bare 10 min å gå fra yogalokalet til bysentrum, gamlebyen, restaurantene og badestrendene. Reise (bil eller fly), opphold, mat og evt. andre aktiviteter ordner du selv. Dette er ingen ferdigsydd retreat, så du står helt fritt til å velge om du vil ha litt luksus eller en rimeligere ferie. Anne Berit er kjent på stedet og kan gi deg tips og råd. Kontakt Anne Berit på tlf. 974 70 506 eller via mail anneberitskarestad@hotmail.com for spørsmål.