Minikurs yogaferie 23-27 september 2019

"Minikurs" er intensivkurs du kan ta mens du er på ferie i Kroatia. Kursene passer både nybegynnere og de som har gjort yoga før. Det er en herlig følelse å starte dagen med en yogaøkt, som gir deg energi, styrker og renser kropp og sinn, også mens du er på ferie. 

KROATIA (Ulica Kraljevine Norveske, Primošten) Påmelding minikurs her: Bestilling Kroatia

Ashtanga yoga m/Anne Berit (23.9, 25.9, 27.9). Pris kr 780. Les om Ashtanga yoga her: Ashtanga-yoga

Medisinsk yoga (MediYoga) m/Anne Berit (23.9, 25.9, 27.9). Pris kr 780. Les om MediYoga her: MediYoga

Klassisk yoga m/Anne Berit (23.9, 24.9, 26.9). Pris kr 780. Les mer om Klassisk yoga her: Klassisk-yoga


PRISER:
Prisene på minikurs gjelder for alle. Du kan velge å delta på ett eller flere minikurs. Du får du 15 % rabatt på begge dersom du velger to kurs eller 20 % rabatt på alle dersom du velger tre kurs.


REISE-OPPHOLD-RETREAT:
Leilighetene ligger i et nybygget leilighetskompleks med panoramautsikt over Primošten beach, 30 min med bil nord for Split Airport. Anne Berit bor i en av leilighetene, og det finnes tilsvarende leiligheter og rom rett ved yogalokalet i samme uke/tidsrom. Det finnes også hotell og enklere leiligheter og rom på stedet. Det tar bare 10 min å gå fra yogalokalet til bysentrum, gamlebyen, restaurantene og badestrendene. Reise, opphold, mat og evt. andre aktiviteter ordner du selv. Dette er ingen ferdigsydd retreat, så du står helt fritt til å velge om du vil ha litt luksus eller en rimeligere ferie. Anne Berit er kjent på stedet og kan gi deg tips og råd. Kontakt Anne Berit på tlf. 974 70 506 eller via mail anneberitskarestad@hotmail.com for spørsmål.