MediYoga Kidz - barneyogautdanning

1-dags kurs for voksne som vil lære yoga til barn

Det første MediYoga Kidz kurset i Primošten, Kroatia blir torsdag 27.september 2018


 Påmelding

Kvalifikasjoner: 

Alle er velkomne – selv nybegynnere

Lengde på utdanningen: 1 dag

Pris: 1950 NOK

Dato: torsdag 27. september 2018. Påmeldingsfrist 1.august.

Tid: 09:00 - 16:00

Adresse: Primošten, Kroatia

Lærer: Anne Berit Skarestad i samarbeid med MediYoga International no.mediyoga.com

Kursbeskrivelse: Klikk her

"Hvis alle 8-åringer i verden lærte seg meditasjon, ville all vold i verden bli utslettet på en generasjon" (Dalai Lama)

Vil du reise på ferie til Kroatia, og samtidig få deg en kompetanse? Da kan dette 1-dags kurset i forbindelse med høstferien være noe for deg. Kurset er for deg som er voksen, og retter seg spesielt mot skole/SFO-ansatte, barnehage-ansatte, PPT, helsesøstre, idrettsledere og andre som arbeider med barn på jobb og i fritid. Kanskje du er lærer- eller førskolelærer-student? Foreldre, besteforeldre m.fl. kan også delta. Generelt er utdanningen åpen for alle, og du trenger ingen yogaferdigheter eller andre forkunnskaper for å delta.

Etter bare én kursdag har du en hel verktøykasse med øvelser og masser av tips for yoga med både barn og ungdom.

Kurset er på norsk. Kursbevis, håndbok og yogaprogram for barn 2-6 år, 7-12 år og tenåringer inngår i prisen. Det finnes yogamatter og utstyr til låns.

PRIS OG RABATTER:
Du får 15 % rabatt på ett Minikurs samme sted, samme uke, dersom du melder deg på en Chakra workshop eller MediYoga Kidz utdanning. Du får 30 % rabatt på ett Minikurs dersom du melder deg på både Chakra workshop og MediYoga Kidz utdanning.

REISE-OPPHOLD-RETREAT
Yogalokalet ligger i et nybygget leilighetskompleks med panoramautsikt over Primošten. Jeg vil bo i en av leilighetene, og kan være behjelpelig med å finne tilsvarende leilighet eller rom rett ved yogalokalet i samme uke/tidsrom. Det finnes også hotell på stedet. Det tar bare 10 min å gå fra yogalokalet til bysentrum, gamlebyen, restaurantene og badestrendene. Reise (bil eller fly), opphold, mat og evt. andre aktiviteter ordner du selv. Dette er ingen ferdigsydd retreat, så du står helt fritt til å velge om du vil ha litt luksus eller en rimeligere ferie. Jeg er kjent på stedet og kan gi deg tips og råd. 

Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Vennlig hilsen

Anne Berit Skarestad
Lærer MediYoga Kidz
E-post: post@borreyoga.no

Tlf.: 974 70 506
www.vestfoldyoga.no