Gongbad Tønsberg

Gave til deg selv eller sammen med en venn? Gongmester og musikkterapeut Monica Bromseth vil ha Gongbad hos oss i Tønsberg 2.mars 2019. Avspenning, velvære og balsam for kropp og sinn.


Bilde fra vårt første Gongbad lørdag 6.mai 2017 – Holmestrand Yogasenter 
med Monica Bromseth og Anne Berit Skarestad, Vestfold Yoga


Dato:
Lørdag 2.mars 2019
Sted:
Vestfold Yoga, avd. Tønsberg (Kilengaten 18)
Pris:
kr 350 pr person
Bindende påmelding to uker på forhåndBestilling Tonsberg
Gongbadene blir ofte fulltegnet noen dager i forveien, så ikke vent til siste liten!

Du kan velge mellom to tidspunkter:
11.00-12.30: Gongbad
13.00-14.30: Gongbad

Det finnes myke ullmatter, puter og tynne pledd i studioet. Det kan være lurt å ha på lune plagg og/eller ta med et tykkere pledd.

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang! 
Gongbad har ingenting med vann å gjøre. Et Gongbad er en meditativ opplevelse der du bades i lydvibrasjonene fra gonger, syngeboller og andre instrumenter. Sinnets naturlige reaksjon på lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av, noe som kan gi deg en dyp meditativ tilstand. 

Du kan oppleve effekten på kropp og sinn som etter en massasje, eller etter en fantastisk yogapraksis uten å gjøre noen egeninnsats! Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lydmassasje. Du mottar passivt ved at du ligger på en myk ullmatte med pute og teppe, eller sitter og slapper av mens Gongmesteren spiller. Gongbad passer for absolutt alle, til og med om du sitter i rullestol.

Hvorfor ikke ta en helg i Tønsberg og starte en hyggelig velvære lørdag med Gongbad sammen med en venn?
Gongbadet vil la lydvibrasjonene skylle gjennom deg, rense deg for stress og spenninger, frigjøre smerter og gi deg en fantastisk opplevelse. For mennesker som sliter med å slappe av og som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, kan lyden av Gongene være til stor hjelp.