Gongbad i Tønsberg

Gave til deg selv eller sammen med en venn? Vestfold Yoga er heldige og får Solveig Myrvold, en av norges mest erfarne gongmestere, til å ha Gongbad hos oss i Tønsberg lørdag 30.november 2019. Avspenning, velvære og balsam for kropp og sinn.Dato:
Lørdag 30.november 2019
Tid: 12.00-13.30 og/eller 14.30-16.00
Gongmester: Solveig Myhrvold
Sted:
Vestfold Yoga, avd. Tønsberg (Kilengaten 18)
Pris:
kr 400 pr person pr gongbad
Bindende påmelding to uker på forhåndBestilling Tonsberg
Gongbadene blir ofte fulltegnet noen dager i forveien, så ikke vent til siste liten!


Det finnes myke ullmatter, puter og tynne pledd i studioet. Det kan være lurt å ha på lune plagg og/eller ta med et tykkere pledd.

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang! 
Gongbad har ingenting med vann å gjøre. Et Gongbad er en meditativ opplevelse der du bades i lydvibrasjonene fra gonger, syngeboller og andre instrumenter. Sinnets naturlige reaksjon på lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av, noe som kan gi deg en dyp meditativ tilstand. 

Du kan oppleve effekten på kropp og sinn som etter en massasje, eller etter en fantastisk yogapraksis uten å gjøre noen egeninnsats! Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lydmassasje. Du mottar passivt ved at du ligger på en myk ullmatte med pute og teppe, eller sitter og slapper av mens Gongmesteren spiller. Gongbad passer for absolutt alle, til og med om du sitter i rullestol.

Hvorfor ikke ta en førjuls-helg i Tønsberg og starte en hyggelig velvære lørdag med Gongbad sammen med en venn?
Gongbadet vil la lydvibrasjonene skylle gjennom deg, rense deg for stress og spenninger, frigjøre smerter og gi deg en fantastisk opplevelse. For mennesker som sliter med å slappe av og som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, kan lyden av Gongene være til stor hjelp.