Gongbad Holmestrand 9.mai

Gave til deg selv eller sammen med en venn? Våre populære Gongbad med gongmester og musikkterapeut Monica Bromseth kommer også til Grendehuset i Hagemann! Det neste Gongbadet her blir torsdag kveld 9.mai 2019. Bli med på en magisk kveld med panoramautsikt en meter fra vannet.

Gongbad 1.jpg
Dato: 
Torsdag 9.mai 2019
Tidspunkt: 20.00-21.30
Sted: 
Grendehuset i Hagemann småbåthavn, Holmestrand
Pris: 
kr 350,- pr person
Bindende påmelding to uker på forhåndHolmestrand bestilling

Gongbadene blir ofte fulltegnet noen dager i forveien, så ikke vent til siste liten!

Ta med matte, pute og pledd. Vi har noen yogamatter, puter og pledd til låns. Det kan være lurt å ha på lune plagg, siden du skal ligge og slappe av hele tiden.

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. Alt på en gang! 
Gongbad har ingenting med vann å gjøre. Et Gongbad er en meditativ opplevelse der ligger og slapper av mens du bades i lydvibrasjonene fra gonger, syngeboller og andre instrumenter. Sinnets naturlige reaksjon på lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av, noe som kan gi deg en dyp meditativ tilstand. 

Du kan oppleve effekten på kropp og sinn som etter en massasje, eller etter en fantastisk yogapraksis uten å gjøre noen egeninnsats! Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lydmassasje. Du mottar passivt ved at du ligger på en myk ullmatte med pute og teppe, eller sitter og slapper av mens Gongmesteren spiller. Du kan også velge å sitte på en stol. Gongbad passer for absolutt alle, til og med om du sitter i rullestol.

Hvorfor ikke ta et Gongbad sammen med en venn?
Gongbadet vil la lydvibrasjonene skylle gjennom deg, rense deg for stress og spenninger, frigjøre smerter og gi deg en fantastisk opplevelse. For mennesker som sliter med å slappe av og som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, kan lyden av Gongene være til stor hjelp.