Chakra workshop

Lær om chakraene, yogaens energisystem, om hvordan du kan bruke yoga til å balansere dine chakraer og oppnå bedre helse. Passer for alle - og et nyttig kurs for yogainstruktører som vil bruke chakrakunnskap og yogafilosofi i sine yogatimer.

PÅMELDING:

DATO: Kommer våren 2020
STED: Vestfold Yoga, Tønsberg Medisinske Senter (Kilengaten 18)
KURSLEDER: Anne Berit Skarestad, MediYoga terapeut og yogalærer
PRIS: Kr 950 (du får kursbevis, håndbok kan kjøpes separat)
PRIS FOR REPETERENDE DELTAKERE: Kr 750 (du får kursbevis, håndbok kan kjøpes separat)

Hvordan kan du bruke yoga og meditasjon til å forstå deg selv? 
Hvordan kan yoga og meditasjon gi deg bedre helse, fysisk, mentalt og emosjonelt?

Bli med på en reise i kroppens chakrasystem. Yogafilosofien beskriver chakraer som spesielle steder i kroppen der det er ekstra mye energi. Hvert chakra er koblet til en endokrin kjertel, altså en kjertel som produserer hormoner. Når chakraene er i balanse, så er kroppen, tankene og følelsene våre i balanse. Ubalanse i chakraene kan føre til dårlig helse og sykdom. Du vil lære yoga og meditasjoner som balanserer chakraene.

PROGRAM
10.30-12.30: Yogaprogram for alle chakraer
12.30-13.15: Lunsjpause (mat ordner du selv)
13.15-14.45: Chakra teori (hvor i kroppen, farger, sykdommer m.m.)
14.45-15.00: Pause med frukt, snacks og drikke (inkludert)
15.00-16.00: Spørsmål/svar, meditasjon og avspenning

Du vil lære praktiske yogaøvelser og meditasjoner, og Anne Berit vil også belyse teorien som ligger til grunn. Øvelsene tar utgangspunkt i et yogaprogram med stor variasjon i øvelsene, både stående, sittende (på gulv eller stol) og liggende, og inkluderer en herlig meditasjon for å tone gjennom hele chakrasystemet. Yogaøvelsene gir en virkelig god følelse i hele kroppen. Det blir rom for å stille spørsmål og utveksle erfaringer.

Programmet passer ALLE – også nybegynnere, så ta gjerne med en venn og øk energien med en fornyelse av kropp, sinn og sjel!